''You are only as free as your mind lets you be''
Philip Anselmo

5 Eylül 2010 Pazar

Hikayenin Sonu

Üzücü bi an lan. Yada dur ya böyle diyil. Farklı başlıyım.

-yanlızlığı güzel bişey sanan tipler vardır ya hani böyle arada insan yanlız olmalı falan diyen arada insanın kendiyle başbaşa kalması lazim diyen tipler. Tiksinirim hepsinden. Bi sikten haberi yoktur çoğunun. Yanlızlığı evde hiçbişey yapmadan otururken elinde telefonla millete mesaj atmak sanan tipler.

Başlarda güzeldir yanlızlık. Lonely diyil Alone olmaktır. Alone olmak güzeldir. Muhteşemdir hatta. Kimseye ihitiyaç duymadan yaşarsınız. Toplumsal kurallar sikinizde olmaz. Dert etmezsiniz. Sosyopat olarak gezersiniz sokaklarda. Ama sonra ister istemez artık Alone diyi Lonely olduğunuzu anlarsınız. O anda iş yüzünü değiştirir işte. O anda yanlızlığın ne olduğunu farkedersiniz. Yanlızlık iyi bişey diyildir. Hiç olmadı. Olmiycak.

Siz tipoşların bi sik bilmeden abi bande yanlız kalmak istiyorum diye güzel bişey olduğunu sandığınız bişeydir. ama öyle diyildir. Sizin yanlızlığınız 1 Yeni SMS ile biter. O dur yanlızlık. Ama gerçek yanlızlık öyle diyildir. O mesaj gelmez. Gelsede bi işe yaramaz. Neyse..

Bu blogu en başından bu yana okuyan bi iki kişi var. Herşeyimi bilenler. Bu hikaye boyunca yanımda olanlar. Çektiğim o sikik ama bi o kadar güzel aşk acısında yanımda olup çözüm arayanlar oolum unirakta kız bulcaz ehe ehe diyen ve dediğine kendiside inanmayan adelet üzerine benle konuşan arkadaşlar dostlar. saolun hepiniz. iyiki varsınız. İn my darkest hour You were always there . Hepinize teşekkürü borç bilir burda son noktayı koyar hikayenin sonunun geldiğini biraz üzülerek belirtirim.

EN KARANLIK SAATLERİMDE YANIMDA OLAN HERKESE
ELİMİ UZATTIĞIMDA KARŞILIK VERENLERE
O KARANLIKTAN BANA UZANANLARA

SELAM OLSUN HEPİNİZE. SEVİYORUM LAN SİZİ