''You are only as free as your mind lets you be''
Philip Anselmo

28 Aralık 2010 Salı

Kızlarla İlgili Yazı

Evet başlıktanda belli olduğu üzere bu kızlarla ilgili bi yazı olucak. Bol tespitli bol komiklikli gülmelikli bi yazı. Yani en azından şu an aklımda komiklikli olur gibi bi fikir var.

Önce konu başlıklarımız.
1- kız nedir
2--bir erkek gözünden-kızsal davranışlar
ay biz öyle diyiliz mıy mıy fış fış demeyin bizim tarafınızdan öyle gözüküyosunuz lan işte!
3- kız tribi
4-kız kesmek
engin bildim vardır. fasikül fasikül
5-bir kızla yemek yemek-bir erkek için-
erkekler ne alaka demeyin. birbirimizi kandırmayalım şimdi.

Evet başlıyoruz. İsteyen istediği başlıktan okuyabilir. Zira gayet alakasız konular

1- Kız nedir?
Erkek olmayandır. Direk olarak budur. Bi erkeğe bi kız en iyi bu şekilde anlatılır. Senin gibi duz düşünmeyen senin gibi odun olmayan senin gibi susuz yaşayamayandır. Kızlara kızları anlatmakta saşma olur. İlk konumuzu böylece hallettik. Kız erkek olmayandır!

2--Bir erkek gözünden-kızsal davranşlar

Genel olarak ikiye ayırabiliriz bunu. Aslında milyonlarcadırda ben ikisini inceleyejeaam!
ilki arkadaş arasında
ikincisi sevgiliye karşı

ve ilki. Efenim çoğu kızda bi ulaşılmazlık! durumu vardır. ilgi gördükçe artar bu-ben böyle diyilim diyenler numunesiniz siz! bi çıkın taksime görün- böyle kendilerini dünyanın en nadide varlığı zannederler. Çoğu buzdağının görünen kısmıdır. Hepsinin keşvedilmesi gereken yönleri vardır falan. Çok basit bi karmaşıklık düzlemi vardır çoğunun. Çözülememek yada çözülemiyo gibi görülmek hoşlarına gider. Eyer bi kıza on beşinci dakkada sen busun! desen yalanlayacak ne biliyon sen beni diycektir. Ki en güzel kızsal triplerden birine girer bu

Yürüyüşlerinde bir çakma asalet çakılıdır. Duvara çakılmış çivi gibi duran bi çakma asalet ama. Genellikle gruplar halinde avlanırlar. En sevilen tipleri on ikisi bir arada yürüyüp ZIHALEY ZIHALEY diye gülerken onlara 'nabıyo lan bunlar?' diye bakan hemcinslerimi 'ay öküüz hayvan nasıda bakıyo hanzo apaçi hele hele' diyerek kendi aralarında aşşağılamalarıdır. Üstelik kızlar bizden daha çok kız kesiyo. Yemin ediyorum doğru! Erkekler güzel hatunları kesiyo tamam. Ama kızlar... güzel çirkin herkesi. ondan güzelim saçlarım şundan daha güzel o pantolonlamı kapıycan k.çını . güzel hatunlara bakış dahada iyidir. bende öyle açsam bacağımı banada güzel derler oha dekolteye bak yaz kış böyle gezilirmi yuh o gözlük ne falan filan. kız kesen kız kesin dostlarım. kız kesen kızdan daha komik tek şey varsa gelin söyleyin. yok çünkü!

vede sevgiliye kız davranışları..-yine konumuz genel-
gidin güvercinleri izleyin. evet güvercin. zira iki güvercinden farkları olmaz bu tiplerin. bi yaklaşır bi uzaklaşır bi yavşar(cidden yavşayan kız var. yavşıyo lan) bi soğur. bi gün canım der diyer gün niye canım demiyosun diye azarlar. dalga gibidir. ilk önce öpüşür sonra bela okur. böyle tiplerdir. ki bu tiplerin erkekleride vardırki sormaa anlatamam. ki kız tribinin en kaymaklısı gene sevgiliye girer. sevgilinin o 'siktir çekme hakkı' elinden alındığı için yavrucanım mecburen her tür tribi yemeyi kabul etmiştir zaten. giren çıkan ona. yazık sana dostum. nice goç yiğitler yere serildi bu yolda. neyse

-kız tribi

bi kız sana trip atıyosa yiyiceksin arkadaş. yemezsen suçlusun çünkü. ha yersen zaten suçlusun çünkü hiç bir kız gereksiz yere trip atmaz. kısa zaten. giren çıkan bize..yani size! bu tür kızla benim ne işim olur lan helahelahelahela! çekin tirplerini yatak sevdalıları sizi!

Veee kız kesmeeeek!(DI DI DI DIIIIIN)
Efenim üç tür kız kesmek vardır.
1 gadın gadın gadın! şekli
2 ohaaaaaaaaasssalyaüret şekli
3 Piiii allah sevdiğine bağışlasın şekli

1-Gadın gadın gadın

Genel olarak memesi olması yeterdir bu kız kesiciler için. On beş santim mesafede memenize bakarlar. Siz gözüne bakarsınız o memenize bakar. Rahatsızlığınızı belli edersiniz hoşuna gider. Uzaklaşırsınız 'cilve yapıyo galtak' diyip peşinizden gelmeye kalkar. genelde otobüs trenvay gibi toplu taşıtlarda bulunurlar. En çok ve en pis dayağı gene bunlar yer. sonrada o galtak kuyruk salladı der. bi daha dayak yer. potansiyel tecavüzcüdür. henüz bi çaresi yoktur. malesef yoktur.

2-ohaaaaaaassalyaüret

spontane kesicilerdir. belli bi 'kriter' leri vardır.(zaten bu yüzden en itici sınıftır. sayıları türk ergen gençlerinin sayısından bi üç yüz bin kadar falan azdır heralde) Karşı cinsi belli kriterlere uyması gereken vazolar olarak görürler. Kişiliğe pek önem vermezler. Zaten kız arkadaş çevresi halk arasında kaşar tabir edilen kişilerden oluşur. bunlarlada ilişkiye girerler. en sevilmeyen tiptir. az dayak yer. yedimide sağlam yer. hatunumuzun yanında babası kocası dayısı varmış farketmez.. her türlü keserler. ve kestiklerini arkadaş arasında en az 5 en çok 10 muhabbet konusu ederler. en çok 10 çünkü 1o uncuya gelene kadar yeni bi hatunu kestirirler gözlerine

3- Piii allah sevdiğine bağışlasın

modernleşen türkiyeyle piyasaya çıkan türlerdir. sayıları azdır. 2. grubun ergenlikten sağlıkla çıkan türlerinden oluşur-(hasta çıkanlar için 1. madde) dayak falan yemezler. çoğu yerde kuul abi olarak bulunurlar. hatta kız kesmeyi gayet seviyesiz çirkin bir olay olarak görürler. ancak en pis kesişi yapanlar aslında bunlardır. güzel kız görme ümidiyle yaşarlar. görebilmek içinde tüm caddeyi tararlar. ama hissettirmezler. böyle evrimleşmişlerdir. genelde bu yetenekleri sonrasında sevgili yanındayken kız kesmeye dönüşür. ordanda kopturur giderler. aldatma potansiyeli en yüksek türlerdendir. cidden!

vede 5- bir kızla yemek yemek(bir erkek için)

kasıntı erkek için kabir azabıdır. dur hayvan gibi yemiyim dur ara ara kolamla dişlerimi temizliyim dur ufak ufak yiyimki bi espri olursa hem rahatça hah hah hay ilahi nilgüncüğüm diye gülüp hemde cüğümden sonra ağzma bi lokma daha atabileyim tarzı yemek yerler. genelde karşıdaki bayana ayak uydurulmaya çalışılır. az yerler. aç gezerler. yemek yemeyi bir prim yapma aracı olarak gördüklerinden genelde sağlıklı beslenmeye çalışırlar salata falan yerler. salatayla karınmı doyar lan! beş arkadaş balıkçıya gitse bu balıkları bırakıp gelen salataya dayanır hayvan gibi. en ağar dalganın konusu olurlar ama uslanmazlar. tabi tüm bunları yaparken deli gibi 'bir sonraki hamle' düşündüklerinden çok terlerler fazla stres yaparlar. genelde 47 yaşında hepsi kel kalır..

BU KADARDI. BİTTİ