''You are only as free as your mind lets you be''
Philip Anselmo

1 Aralık 2010 Çarşamba

Sinirlendim Bak Gene

Evet dostlar. Gün geçmiyorki güzel kentimizde bir değişik olay daha yaşanmasın. Bu sefer ne bi insana ne bi duruma sinirlendim. Bu sefer belediye ye sinirlendim.

Acayip dimi. Ama evet bi belediyeye sinirlendim. Bağcılar belediyesi. Şimdi sen diycen ulan allahsız manyak ateist pis metalik satanist belediyeye niye nası kızıyon o diyil niye bağcılar belediyesi gidip kendi belediyene kızsana manyak diycen. ama deme. dur iki dakka anlatçam. bak dinle şimdi.

ne bozuk yol ne çukur ne yolsuzluk. efenim bağcılar belediyesi ülkemizin en önemli sorunlarından biri olan engelli vatandaşlarımızı unutmamış. bu konuda onları tebrik ediyoruz. 'viyuuu şiğidik şiğidik'(alkış ıslık efekti). cidden aferim lan bağcılar belediyesi afilli belediyeysin. buraya kadar herşey mis. her şey güzel. işin asıl kısmı burdan başlıyo..

sizcee bağcılar belediyesi naaptı? efenim engelli vatandaşları aldı poligona götürdü. evet poligon. bildiğin atış poligonu. ne büyük hizmet değil mi? nede güzel düşünmüşler dimi engellilerimizi. engelleri tüfekle aşıyoruz dostlar sıkın.. durmayın durmayın sıkın nihohahaha nih-hohhahahaha edasıyla bi belediye görevlisi abimizde 'hayatın gerçeklerinden geri kalmasınlar' a yakın bişey diyo. nede güzel hizmet deyilmi.

aferim bağcılar belediyesi. yakında öğrencileride kütüphane yakmaya götürürsünüz öğretmenleri yazar dövmeye götürürsün ne biliyim polislere hareketli hedef talimi falan yaptırırsın. büyüksün bağcılar belediyesi..

ALLAH BELANI VERSİN BAĞCILAR BELEDİYESİ

Gereğinin yapılmasını rica ederim
Anıl YETİŞKİN
İmza
(Bunuda geçen sene öğrendim)