''You are only as free as your mind lets you be''
Philip Anselmo

30 Mayıs 2010 Pazar

RISE YOUR F.CKIN' HANDS!

Pek çok isim yapıştırıldı bize. Satanist anarşist sapkın allahız dinsiz kayıp algi çekmeye çalışan ve daha pek çoğu.

Pek çok fikir çıktı hakkımızda liseden sonra düzelir geçiçi bi hevestir arkadaş ortamında ilgi görmek için yapmıştır farklı görünmeye çalışıyodur bi sıkıntısı vardır.
En çokda bu ilgi çekiciydi. Bı sıkıntısı vardır. metal dinliyosa bi sıkıntısı vardır.Evet aptal herifler evet körler evet cahiller. Bı sıkıntımız var. Ve sıkıntımız sizsiniz! Evet tam olarak siz. Sizin aptallıklarınız sıkıyo bizi. Sizin saçmalıklarınız. Sizin kurallarınız boğuyo bizi. Sizin yakınıp hiçbirşey yapmadan oturmanız sıkıyo. Nefretimiz kendinize iyi olarak gösterdiğiniz bu dünyaya değil bu dünyanın içine sıçan size. Uyandık ve sizide uyandırmaya çalışıyoruz. Uyanmakta diretiyomusunuz? O zaman s.ktirin gidin o saçmalıklarınızı dinlemeye devam edin. Moda denilen aptallığın esaretinde 'tapılası' 'cool' insanların yaptıklarını yapın yediklerini yiyin giydiklerini giyin konuştuklarını konuşun ve düşündüklerini düşünün. Hatta biliyomusunuz bizim hakkımızda konuşmaya devam edin. Bizi dışlamaya devam edin. Dışlayınki bunuda moda yapmayın. Dışlayınki sadece kız tavlamak için albüm indiren msnde ne dinliyorumla millete bak ne dinliyorum diyen sapşallardan dolmasın ortalık. Bize uzak durunki bizide rahatsız etmeyin.

Biz kimmiyiz? Hiç kormadan biz diyebilenlerdeniz biz. Bir biz in varlığından mutlu olanlardanız. Gerçekten bir 'aile' yiz. Farklılıların aynı olduğu kocaman herkese yeri olan bir aile. tabi bazı şeyleri gören herkese. O kadar genişizki. her türden birey var evimizde. Her ülkeden insanımız var. Bir 'DİN' iz. Kendi ayinleri ve kutsal yerleri olan. Kendi tanrıları olan. Evet o tanrılar bize hayat vermedi ama çok daha iyisini verdi. Hayat verip bi köşeye atmaktansa yanımıza geldi. DEVAM ET KODUUM dedi. Nazik değildi. NEFRETİ BELLİYDİ GÖZLERİNDE. NEFRET EDERDİ VAZ GEÇİP BIRAKANLARDAN. BIRAKANLAR AİLEDEN OLAMAZ DEVAM ETKİ YANLIZ OLMADIĞINI GÖR DEDİ.

Tanrıların yer yüzüne indiği günlerde her taraf 'ucube' isanlarda dolar. Her yer 'PİS METALİK' olur. Her yer ilgi çekmeye çalışan tiplerle dolar. ve o tipler onlara bakanlara bakıp ne kadar aptal olduklarını düşünüp dururlar. yolda yürüken giydiklerini inceleyenleri gördükçe kulaklıklarını takıp ne dinliyonuz olum siz lafını duydukça biri yanına gelip bana en sert olanı açsana diyen birini gördükçe bunlar sadece bööğrüyo lan diyenleri duydukça dua ederler o aptallardan olmadıklarına. Biz bir aileyiz. Birbirimiz olmadan bir hiç olan birlikte BİR olabilen bir aile. Büyük bir aile ÇOK BÜYÜK BİR AİLE