''You are only as free as your mind lets you be''
Philip Anselmo

21 Temmuz 2010 Çarşamba

Liseli Bacağı

Dedim gugula giricem sörç' e Liseli Bacağı yazıcam ve ilk çıkıcak resmi bu yazının fotosu yapıcam dedim ama plan tutmadı. İlk cıkanı sevmedim. Fazla pornovari duruyodu. Bende bunu seçtim. Hem konuyada alakalı. Mis gibi ohh miss.



Evet efendim biliyosunuz ülkemizde televizyon sektörünün önemli bi pasta dilimidir liseli genç dizileri ve liseli kız bacağı. Yaz gelmeden içinde büssürü liseli bacağı olan dizi çekilir-yanlış anlamayın dizide oynamak yerine sadece ara sahnelerde kantin gibi yerlerde ortaya cıkan bacaklardır bunlar. yoksa oyuncuların 'kostüm'lerine lafım yoktur. İlk olarak nası başladı bilmiyorumda koçum benim vardı bayada güzeldi o be. Tarık Akan koçu oynuyodu falan. Büssürü güzel insan vardı kabataş ta geçiyodu sanırım ilk lise dizilerindendi. Sonra ne olduysa oldu lise ve liseli kız bacağı dizileri çıktı.

Misal acemi cadı vardı. Tamam özel okul falan ortam farklıdır bilememde sırf bacak olarak gezinen oyuncular vardı lan dizide. Resimde ordan zaten. Dizinin en salak karakterini oynuyodu ve pek rolu falan yoktu. Ama bacaklarına büyük rol yüklenmişti. Zira güzel bacaklı bi ablaydı ve pek çok kişinin hüeee bacaaağğğk diye o diziyi izlediğini bilirim ben.

Sonra fox ta arka sıradakiler vardı. Ordada baya bacak vardı. Ama askiyonda vardı. Ama o daha bi organize olmuş okul dizisi olduğundan ordaki bacak oyuncuların sayısı dahada fazlaydı. Çeşit çoktu orda. İşte o tatile girince yazın tadımlık dizisi olan

KÜÇÜK SIRLAR pörtledi. Yanlız bu dizinin henüz resimleri yok etrafta bi bölümünü izledikten sonra 'bacak oyuncu' ne demek anlayabilirsiniz. Zira bu acemi ablamız ayşegulde dizide ve artık pek acemi falan diyil baya baya işin oros. neyse. yok lan durmiycam işin orospusu yapmışlar. Yanında oturan cocuğun-2 dakka izleyebildim onu o kadarda çok sevmeyen yakışıklı-kime göre lan?- popüler sevgili- elini tutup kendi bacağına koyması ve bu yapılırken kameraman abinin oyhhşş efektiyle bacağa zum girmesi-baya baya zooom du- falan. baya bol bacaklı bi dizi. ama cidden sadece bacak koyarak seyrettirmeye çalışıyolar.
Dizinin orjinali gossip girl. tabi dizinin orjinalindeki kadar yiyişmeye rtük amca izin vermiyceyi için bunlarda girişmişler liseli bacağına. rtüğün herangi bi 'etek boyu' sınırı olmadığı içinde bişey diyemiyo tabi.
Yanı aslında bu yazda bol bol bacak izleticekler bize hayırlısı. En olmadı foxtaki liseli bacaklarıyla bunları kapıştırırlar. Çok tutmazmıydı?